Vaučeri za taksi na aerodromu Nikola Tesla Info Društvo

Sve o vaučerima za taksi prevoz od aerodroma “Nikola Tesla” do raznih delova grada

Ako imate hotel i želite goste koji se uvek vraćaju i šire dobru reč o kvalitetu i sveobuhvatnosti vaših usluga, nudimo i vama ovaj specijalno dizajnirani servis koji će se savršeno uklopiti u vaš moderni pristup ugostiteljstvu. Kompletan cenovnik taksi vaučera od aerodroma do raznih delova grada pročitajte na ovom linku. Ukoliko https://podgorica.taxi/ imate više saputnika, kontaktirajte nas za najam kombi vozila sa vozačem. Za vozila više srednje klase kao što je Škoda Octavia maksimum starosti je 6 godina, dok je za vozila više klase kao što je Mercedes E klase maksimum 8 godina starosti. To su limuzine minimum 4700 mm dužine i prtljažnog prostora do 500 litara.

Vazduhoplovne vlasti: Većina žalbi putnika rešene – 24sedam

Vazduhoplovne vlasti: Većina žalbi putnika rešene.

Posted: Sat, 09 Sep 2023 07:00:00 GMT [source]

Bez obzira na taksi udruženja čiji su članovi, sve kolege iz našeg malog tima poseduju komforna, novija vozila više srednje ili biznis klase sa dovoljno mesta za dosta prtljaga koji ne naplaćujemo dodatno. Besprekorno čista, mirišljava, nepušačka klimatizovana https://taxi-travel.me/ i 100% ispravna vozila su naš obavezan standard. Čak i da nisu, ciljna grupa prevoznika koji se bave ovakvim vidom prevoza od vrata do vrata su klijenti kojima je primarni cilj da uštede. Naša ciljna grupa su klijenti kojima je primaran kvalitet i pouzdanost.

PrevoziPrevoz od/do aerodroma Beograd

Ukoliko planirate da koristite ovaj vid prevoza, registrovani taksi prevoznici naplaćuju istu cenu po startu od 130 dinara u koju je uracunat prvi kilometar vožnje. Zavisno od destinacije cena karte kada su uslovi puta idealni varira od 1200 din (do Kraljeva) do 1500 dinara(do Čačka). Sigurno ste imali situaciju da vam je potreban taksi prevoz do aerodroma, ali ste se plašili da taksimetar ne pokaže preveliku cifru.

Kada sednete u vozilo, obratite pažnju da taksista u tom trenutku aktivira taksimetar. Višegodišnje iskustvo u obavljanju ovog posla je nešto čime možemo da garantujemo da ćete dobiti apsolutno sigurnu i udobnu vožnju, iz bilo kog kraja Beograda, do aerodroma „Nikola Tesla“. Uživaćete u udobnoj vožnji luksuznog automobila, novije generacije, sa svim pogodnostima koje poseduje. Nikada nije bilo lakše odabrati najbolji taxi do aerodroma, već nakon jednog korišćenja naših usluga ćete se uveriti u sve prednosti koje Vam nudimo. Taxi kao prevozno sredstvo Vam omogućava brži dolazak na željenu lokaciju, bez stresa i nervoze zbog ostalih učesnika u saobraćaju, a imate zagarantovanu bezbednost tokom vožnje.

Cena transfera za dve osobe + jedna beba

Uživajte u udobnoj vožnji u našim novim vozilima marke Volkswagen. Bilo da želite prevoz sa aerodroma, na aerodrom, kroz grad, između mesta… nećete imati ni najmanji problem da pronađete prevoz jer su taxi vozila na gotovo svakom koraku. Sami vaučeri ukinuti su više od pola godine i to zbog renoviranja aerodroma „Nikola Tesla“, ali kako nam ističe naš sagovornik oni će uskoro ponovo biti uvedeni, a to je navedeno na nedavnom sastanku taksista sa gradskim čelnicima, predstavnicima beogradskog aerodroma i Komunalne milicije i inspekcije. Bilo da idete ka, ili od aerodroma, rezervaciju možete napraviti i nekoliko dana unapred. U slučaju da želite obezbeđeni prevoz sa aerodroma ka gradu potrebno je da nam na dostavite podatke o letu i osobi koju bi trebalo da sačekamo.

https://podgorica.taxi/

Na osnovu tog rešenja start će biti 270 dinara, što je poskupljenje od 50 dinara u odnosu na prethodnu cenu (220 dinara). Сваки путник аеродрома Београд има право на ваучер за вожњу таксијем. Преузимају се на Такси инфопулту, на изласку taksi do aerodroma царинске – пасошке зоне. У случају да путници заобиђу овај пулт, други их чека испред зграде, на самој такси станици. Путник са ваучером не плаћа вожњу по договору нити по таксиметру већ само износ који је написан на ваучеру.

Naxis Taxi

Uvažavajući ove dve činjenice, taksi predstavlja izuzetno sredstvo za propagandno delovanje sa vrlo širokom, masovnom publikom. Upotreba “taxi-reklamiranja” može biti podjednako efikasna i kao zasebna propagandna taktika, i kao deo neke složenije, multimedijalne kampanje i to u različitim kombinacijama. Ovaj vid reklamnog oglašavanja u Evropi beleži izuzetan uspon i nikada ranije nije bio toliko zastupljen i korišćen. Privatni najam vozila sa vozačem (bez dodatnih putnika), potpuno prilagođen željama putnika, od aerodroma/grada (do adrese po izboru putnika). Vožnja je predviđena autoputem Novi Sad – Beograd (E75) ili eventualno preko Iriškog venca i autoputa Beograd – Zagreb (E70) – ukoliko su polasci/dolasci sa/do sremske strane iz/do mesta uzvodno uz Dunav, u odnosu na Sremsku Kamenicu. Rezervacije su neophodne minimum jedan (1) dan pre početka putovanja.

taksi do aerodroma

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *